Att minska våra koldioxidutsläpp har aldrig varit viktigare än nu. Klimatförändringarna är ett allvarligt hot mot framtiden, och för att skydda vår planet, våra barn och kommande generationer behöver vi alla agera tillsammans. Vi på Raymond vill ge några konkreta åtgärder som du och din familj kan ta för att göra skillnad – små val som gör stor påverkan på miljön och bidrar till en hållbar framtid.
Att investera i solenergi är ett effektivt sätt att minska CO2-utsläppen. En solcellsanläggning på 20 kWp kan, under sin produktgaranti på 30 år, reducera CO2-utsläppen med hela 300 ton. Det är en långsiktig lösning som gynnar både miljön och din ekonomi.
Transport står för en stor del av våra utsläpp, men genom att byta från fossilbil till elbil kan du göra en stor skillnad. Om du kör cirka 2000 mil per år kan du med en elbil minska dina CO2-utsläpp med cirka 2 ton jämfört med en bensin- eller dieselbil. Att köra elbil är dessutom tystare och bidrar till en bättre lokal miljö.
Energiförbättringar i hemmet kan ge stora miljömässiga fördelar och minska din elförbrukning betydligt. Genom energirenovering i en fastighet är det möjligt att reducera både energiförbrukning och klimatpåverkan. Ett exempel är att minska elförbrukningen från 24 000 kWh till 17 000 kWh per år, vilket kan motsvara en CO2-reduktion på omkring 2,5 ton per år. Genom att optimera isolering, byta till energieffektiva fönster och uppgradera värmesystemet kan du minska energiförbrukningen och spara pengar.
Att minska CO2-utsläppen är inte bara ett miljöval – det är ett val för framtida generationer. Med enkla, medvetna beslut kan du göra stor skillnad. Genom att investera i solenergi, byta till elbil och energirenovera ditt hem kan du och din familj ta steget mot en mer hållbar livsstil. Tillsammans kan vi skapa en bättre värld för våra barn och barnbarn.
Med vår lösenordslösa inloggning behöver du inte komma ihåg några lösenord. Istället använder du en engångskod som skickas till din e-postadress för att logga in.
Visa video
Du kan logga in på flera telefoner med samma konto. Följ bara samma steg på varje enhet.
Så länge du startar appen regelbundet behåller du din inloggning. Om du inte använder appen på länge kan du behöva logga in igen genom att få en ny kod skickad till din e-post.
Du kan logga ut via din profilsida i appen. För att logga in igen behöver du bara en ny kod till den epost du vill logga in med.
Ja, snart kommer du kunna göra det själv. Tills dess kan du kontakta oss på support@raymondsolar.com så ordnar vi det åt dig.
Koden som kommer till din epost fungerar bara en kort stund. Endast personer med tillgång till din e-post kan logga in på ditt konto. Håll din e-post säker genom att använda ett starkt lösenord och tvåfaktorsautentisering. Utöver lösenordslös inloggning används ofta din epost för att återställa lösenord till tjänster, det är därför av yttersta vikt att du håller din epost säker.
Har du fler frågor? Maila oss på support@raymondsolar.com
För att komma igång, ladda ner appen och registrera dig med den e-postadress som är kopplad till din anläggning. Därefter kan du börja använda appen. Funktionaliteten för styrning och ytterligare funktioner kommer successivt att bli tillgänglig i takt med lanseringar och uppdateringar.
Är du befintlig kund till oss idag? Om så är fallet loggar du in med den mejladressen som du har registrerat hos oss för din anläggning. Är du inte kund hos oss idag så får du vänta tills vi släpper en version för de som ej är kund idag.
Ja det har de.
Det är inte helt garanterat, då kompatibiliteten till viss del beror på hur respektive laddbox hanterar OCPP-protokollet och andra tekniska aspekter. För laddboxar som är svåra att styra via vår lösning undersöker vi möjligheten att istället implementera direktstyrning till själva fordonet. Detta skulle kunna möjliggöra en fungerande lösning även om laddboxen i sig inte är fullt kompatibel.
I dagsläget kräver en aggregator fullständig kontroll över batteriet, vilket innebär att vi själva inte kan påverka batteriets styrning om en aggregator används. Vi är dock i dialog med flera aggregatorer, och det finns möjlighet att vi når en överenskommelse med en eller flera av dem. Om så sker kan vi skapa en lösning som möjliggör en mer integrerad funktionalitet mellan våra system och aggregatorns styrning, vilket skulle stärka synergierna.