Om oss - Raymond
Raymond personal 2024

Om oss

Historia

Vi är ett svenskt företag som utvecklar produkter för hela Sverige, inklusive de områden där snölasterna är som högst. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hustillverkare, industrier, fastighetsägare och byggbolag i hela Sverige. Våra installatörer ansvarar för projektering och montering på plats hos våra kunder. På så sätt säkerställer vi kvalitet och estetik. Det ska funka och se snyggt ut! Vi startade vår resa 2018 under namnet GruppSol och har sedan dess växt till cirka 100 anställda i vår Raymondkostym med över 2000 installerade anläggningar runt om i Sverige. Och varför heter vi Raymond? Förklaringen är lika enkel som lysande. Ray betyder stråle och franskans monde betyder värld. Solens strålar lyser på vår värld med en massa gratis energi, och den ska vi ta vara på.

En svensk kunskapsledare 

Vad som skiljer oss från andra aktörer är att vi själva står för utveckligen av alla våra patenterade produkter. Bakom Raymond står nämligen ett gäng av branschens ledande experter och nördar som antagit utmaningen att lösa framtidens ökade energibehov.

Från vår utvecklingsavdelning i Mölnlycke skapar vi morgondagens högeffektiva system och smarta applikationer – specifikt anpassade för vårt nordiska klimat. Därför kan vi våra lösningar utifrån och in och berättar gärna mer om hur de kommer att förändra energibranschen.

”Vi är en grupp innovatörer, teknikentusiaster och erfarna montörer som har förenklat och gjort solenergin ekonomiskt fördelaktig för alla samtidigt som vi bidrar till den gröna omställningen. Genom användning av den senaste teknologin utvecklar vi hållbara och högeffektiva lösningar för morgondagens energibehov. Vi välkomnar dig att följa med oss på vår resa… .”

Vd, Lina Jeverstam

 

 

Hitta din lokala säljare 

 

Våra kontor

Göteborg 
Designvägen 2, 435 33 Mölnlycke

 

Stockholm 
Byängsgränd 14, 3tr, 120 40 Årsta

 

Malmö
Skeppsgatan 19, 211 11 Malmö