Företag Archive - Raymond

En smart investering

Äger du en industrifastighet, ett lantbruk eller rent av en golfklubb? Funderar du på att minska era CO₂-utsläpp och låta solen stå för en del av elräkningen? Toppen! Kommersiella fastigheter brukar ha stora tak vilket skapar idealiska förhållanden för snabb montage solpaneler. Och med vår senaste solcellsteknik garanterar vi högsta energiprestanda för att maximera din företagsproduktion. Ta steget mot en grönare framtid och låt oss vara din partner för hållbara energilösningar.


Vi är stolta leverantörer till:


Den hållbara arbetsplatsen

Idag sträcker sig ett CSR-arbete bortom ISO-certifieringar och sponsring av det lokala fotbollslaget. Att ha en tydlig miljöprofil har blivit något av en konkurrensfördel som de flesta kunder idag eftersöker hos en leverantör eller partner. Med en solcellspark på taket eller området gör ni ett tydligt ställningstagande, samtidigt som ni lastar av stamnätet och bidrar till hela Sveriges energiförsörjning.

Minskade kostnader

Solceller kan generera tillräckligt med energi för att täcka en betydande del av era driftskostnader och minskar beroendet av externa energikällor.

Långsiktig investering

Våra systems långa livslängd och erbjuder en pålitlig energiförsörjning under många år samt minskar riskerna för framtida energiprisökningar.

Ansvarstagande bolag

Genom att använda solenergi som en del av er drift sänker ni era CO₂-utsläpp och uppfattas som ett mer miljövänligt företag.

Så gör andra

Intresserad av hur våra lösningar får fart på det svenska näringslivet? Titta gärna på några av våra referensprojekt och se hur vi har hjälpt andra företag och organisationer att effektivisera sin energianvändning och minska koldioxidutsläppen.