Konsultation:
Vi lyssnar in er målbild och tar hänsyn till husets design, geografiska position & omgivning för att passa dina behov på bästa sätt.
Offerering:
Vi återkommer med en detaljerad offert utifrån husets solcellsanläggning och system, inkl.
gröna teknikbidrag som ni kan tillgodogöra er.
Projektering:
Våra solcellsprojektörer går igenom ert projekt, kontrollerar att allt fungerar tekniskt, gör snö- &
vindlastberäkningar samt tar fram tekniska underlag för våra montörer.
Projektstart:
Vi deltar vid byggstartsmöte där vi i samråd med er elektriker går igenom era förutsätt-
ningar.
Installation av paneler:
Våra egna erfarna montörer installerar panelerna på ert tak och utför arbetet professionellt och i enlighet med gällande lagar och regler.
Installation av utrustning:
I samråd med elektriker installeras växelriktare och annan utrustning på avsedda platser
såsom garage, förråd eller annat lämpligt utrymme.
Överlämning & driftsättning:
När din färdiganmälan är godkänd av din elnätsägare verifierar vi att anläggningen fungerar optimalt. Vi hjälper er att ansluta den till molnet, appar i mobilen eller på dator och portaler.
Support & ägande:
Hos oss är du aldrig ensam. Under hela ert ägande finns vår tekniska support alltid tillgänglig för frågor, råd eller kanske för nya kompletteringar. Hör bara av dig!
För att komma igång, ladda ner appen och registrera dig med den e-postadress som är kopplad till din anläggning. Därefter kan du börja använda appen. Funktionaliteten för styrning och ytterligare funktioner kommer successivt att bli tillgänglig i takt med lanseringar och uppdateringar.
Är du befintlig kund till oss idag? Om så är fallet loggar du in med den mejladressen som du har registrerat hos oss för din anläggning. Är du inte kund hos oss idag så får du vänta tills vi släpper en version för de som ej är kund idag.
Ja det har de.
Det är inte helt garanterat, då kompatibiliteten till viss del beror på hur respektive laddbox hanterar OCPP-protokollet och andra tekniska aspekter. För laddboxar som är svåra att styra via vår lösning undersöker vi möjligheten att istället implementera direktstyrning till själva fordonet. Detta skulle kunna möjliggöra en fungerande lösning även om laddboxen i sig inte är fullt kompatibel.
I dagsläget kräver en aggregator fullständig kontroll över batteriet, vilket innebär att vi själva inte kan påverka batteriets styrning om en aggregator används. Vi är dock i dialog med flera aggregatorer, och det finns möjlighet att vi når en överenskommelse med en eller flera av dem. Om så sker kan vi skapa en lösning som möjliggör en mer integrerad funktionalitet mellan våra system och aggregatorns styrning, vilket skulle stärka synergierna.
Vi gör den typen av simuleringar idag på de fastigheter vi testar allt mot. Det kan bli så att säljorganisationen får en kalkylator för detta när vi rullar ut AI styrningen.