A-hus - Raymond
A-hus huset Talludden finns nu med solceller från Raymond

A-hus

Spännande att du är nyfiken på solceller!

Vi på Raymond erbjuder solcellslösningar från start till mål på din resa mot ditt drömhus eller för att sänka elkostnaderna i ditt befintliga A-hus.

Genom Raymonds och A-hus partnerskap erbjuder vi kompletta lösningar med den bästa inom solceller, växelriktare och batterilager.

Raymond är ett svenskt företag som utvecklar produkter för hela Sverige, inklusive de områden där snölasterna är som högst. Våra installatörer ansvarar för projektering och montering på plats hos våra kunder, vilket säkerställer både kvalitet och estetik – det ska fungera och se snyggt ut!

Vårt samarbete med A-hus är något vi är stolta över, och vi delar en gemensam vision om att ge våra kunder produkter av hög kvalitet som också är lönsamma för dig som kund. Vi är en grupp innovatörer, teknikentusiaster och erfarna montörer som har gjort solenergin ekonomiskt fördelaktig för alla, samtidigt som vi bidrar till den gröna omställningen. Med den senaste teknologin utvecklar vi hållbara och högeffektiva lösningar för morgondagens energibehov. Vi välkomnar dig att följa med oss på vår resa!

 

Så går du till väga

  • Skriv in dina kontaktuppgifter i formuläret nedan & välj din A-hus säljare
  • En säljare från Raymond kontaktar dig inom 3 arbetsdagar
  • Får en offert för ditt specifika hus efter A-hus special priser
  • Raymonds kompetenta medarbetare hjälper sig sen från start till mål med din solcellslösning

 

 

Jag vill veta mer

Befintligt hus

Nyproduktion

Funderar på att bygga ett A-hus

Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med er GDPR-policy

Prata med en nörd

Om det är någon som förstår sig på allt detta så är det vår solcellsexpert. Vi finns här för att hjälpa dig med teknisk rådgivning, projektering och leverans av solenergilösningar för er fastighet.

De frågor du inte hittar svar på hemsidan tar han hand om. Maila eller ring direkt!

Mats Ahlin

Telefon:

Så gör andra

Intresserad av hur våra lösningar får fart på det svenska näringslivet? Titta gärna på några av våra referensprojekt och se hur vi har hjälpt andra företag och organisationer att effektivisera sin energianvändning och minska koldioxidutsläppen.