Fastighetsbolag - Raymond

Fastighetsbolag

Att skapa och underhålla en tydlig miljöprofil har blivit en konkurrensfördel som många företag aktivt söker hos sina partners. Genom att investera i en solcellspark på ert tak eller område gör ni ett starkt ställningstagande samtidigt som ni höjer fastighetens värde och blir en attraktiv hyresvärd. Våra anläggningar är i stort sett underhållsfria, driftsäkra och utvecklade för nordiskt klimat. Installationen? Den är klar på några månader och börjar generera grön energi från dag ett.

 

"Raymond är en av de leverantörer som vi på Wallenstam samarbetar med för montering och installation. Ett samarbete som fungerar väldigt väl och som vi är nöjda med."
- Katarina Swedenborg, Projektchef stadsbyggnad, Wallenstam 

 

Läs mer om våra fyra främsta argument till varför solceller är framtiden för er fastighet.

Lyckas med era certifieringar
Siktar ni på att uppfylla Miljöbyggnads strikta krav, eller kanske höja er BREEAM-rankning? Vid nybyggnation är en solcellspark på taket alltid ett strategiskt val i jakten på att minska fastighetens totala CO2-utsläpp.

Välj en grön profil
Genom att investera i solceller stödjer ni en hållbar energikälla och minskar er miljöpåverkan. Med en tydlig miljöprofil visar ni att er fastighet är engagerad i en hållbar framtid – ett allt viktigare argument som attraherar många hyresgäster när de letar efter nya lokaler.

Öka värdet på fastigheten
Solenergi är en långsiktig investering med låg miljöpåverkan som kommer att tjäna er under många decennier. Att det dessutom kräver minimalt underhåll och kommer att höja värdet på hela fastigheten gör det till ett smart och enkelt val.

Minska era elkostnader
Genom att installera solceller på er fastighet kan ni i stort sett bli självförsörjande på energi. Flertalet större fastigheter erbjuder ideala förhållanden för att installera solceller – en outnyttjad potential som är värd att utforska.

Prata med en nörd

Om det någon som förstår sig på allt detta så är det Magnus Stakkestad. Han hjälper alla typer av verksamheter att ta vara på solens kraft. Tveka inte, maila eller ring direkt! 

Magnus Stakkestad

Telefon:

Vanliga frågor

Vad händer om du flyttar?


Om du planerar att flytta från din bostad med solcellsanläggning finns det några viktiga steg att ta innan du flyttar ut:

  1. Uppsägning eller överföring av avtal för solcellsanläggningen: För att underlätta för den nya ägaren behöver du antingen säga upp dina avtal för solcellsanläggningen eller överföra dem till den nya ägaren.
  2. Uppsägning av elhandelsavtal och elnätsabonnemang: Liksom vid flytt från en bostad utan solcellsanläggning är det viktigt att säga upp dina avtal för elhandel och elnätsabonnemang.
  3. Överlämning av dokumentation: För att säkerställa en smidig övergång, se till att överlämna all dokumentation om solcellsanläggningen samt eventuella skötselinstruktioner till den nya ägaren.

Att följa dessa steg kommer att bidra till en problemfri övergång för både dig som säljare och den nya ägaren av fastigheten.

Vilka specifika branscher och kundgrupper är mest lämpade för att dra nytta av Solid State teknologin?


Solid State-teknologi är särskilt lämplig för elfordonsindustrin, bärbara elektronikprodukter, energilagring i hem och industri, luftfartsindustrin, medicintekniska produkter och IoT-enheter. Dessa branscher kan dra nytta av högre energitäthet, förbättrad säkerhet, längre livslängd och snabbare laddning som Solid State-teknologin erbjuder.

Vilka säkerhetsfunktioner har Solid State batteriet?


Solid State-batterier är säkrare tack vare fasta elektrolyter, som inte är brandfarliga och inte läcker. De har högre termisk stabilitet, vilket minskar risken för överhettning och termisk rusning. De är också mer resistenta mot kortslutningar, stötar och överladdning, vilket bidrar till ökad säkerhet.

Hur kommer Solid State batteriet att påverka energilagring i hem- och industriella miljöer?


Solid State batterier kan revolutionera energilagring i hem och industri genom högre energitäthet, förbättrad säkerhet och längre livslängd. De kan ladda snabbare, är mer termiskt stabila och erbjuder kompaktare design, vilket gör dem idealiska för energilagring med minskad risk för brand eller läckage.

Vad är de huvudsakliga fördelarna med Solid State-batteriet jämfört med konventionella litiumbatterier?


Solid State batterier erbjuder högre energitäthet, förbättrad säkerhet, längre livslängd, snabbare laddning, mindre temperaturkänslighet och kompakt design jämfört med konventionella litiumbatterier. De fasta elektrolyterna minskar risken för brand och läckage.

Vanliga frågor om Solid State-batterier


Här hittar du svar på vanliga frågor om Solid State-batterier, deras fördelar, säkerhetsfunktioner och vilka branscher som kan dra nytta av denna teknik.

Sök ditt svar