Raymond erbjuder solceller i Värmland. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hustillverkare, industrier, fastighetsägare och byggbolag att installera solcellsanläggningar. Solceller kan minska din elräkning, låta dig sälja överskottsel och öka värdet på din fastighet. Dessutom bidrar du till ett grönare och mer hållbart Sverige. Med en investering i ett batteri kan du lagra överskottsel som genereras under soltimmarna på dagen. Då kan du använda elen när den är som dyrast på kvällen. Våra solpaneler är designade för att passa det nordiska klimatet och säkerställa maximal avkastning. Med Raymond får du hjälp genom hela processen, från projektering till installation.
Lönar det sig att investera i solceller?
Ja, att installera solceller är en lönsam investering. En vanlig anläggning på 10 kWh tar cirka 10 år att betala av. Därefter har du 20 år där du enbart tjänar pengar på din investering. Du bidrar också till att göra Sverige fossilfritt med hjälp av förnybar energi.
Om du kombinerar med ett batteri kan du se till att du enbart betalar för elen när den är som billigast. Du lagrar el under dagen och använder sedan den lagrade elen på kvällen.
Om det någon som förstår sig på allt detta så är det Nils. De frågor du inte hittar svar på hemsidan tar han hand om. Maila eller ring direkt!
Telefon:
E-post:
För att komma igång, ladda ner appen och registrera dig med den e-postadress som är kopplad till din anläggning. Därefter kan du börja använda appen. Funktionaliteten för styrning och ytterligare funktioner kommer successivt att bli tillgänglig i takt med lanseringar och uppdateringar.
Är du befintlig kund till oss idag? Om så är fallet loggar du in med den mejladressen som du har registrerat hos oss för din anläggning. Är du inte kund hos oss idag så får du vänta tills vi släpper en version för de som ej är kund idag.
Ja det har de.
Det är inte helt garanterat, då kompatibiliteten till viss del beror på hur respektive laddbox hanterar OCPP-protokollet och andra tekniska aspekter. För laddboxar som är svåra att styra via vår lösning undersöker vi möjligheten att istället implementera direktstyrning till själva fordonet. Detta skulle kunna möjliggöra en fungerande lösning även om laddboxen i sig inte är fullt kompatibel.
I dagsläget kräver en aggregator fullständig kontroll över batteriet, vilket innebär att vi själva inte kan påverka batteriets styrning om en aggregator används. Vi är dock i dialog med flera aggregatorer, och det finns möjlighet att vi når en överenskommelse med en eller flera av dem. Om så sker kan vi skapa en lösning som möjliggör en mer integrerad funktionalitet mellan våra system och aggregatorns styrning, vilket skulle stärka synergierna.
Vi gör den typen av simuleringar idag på de fastigheter vi testar allt mot. Det kan bli så att säljorganisationen får en kalkylator för detta när vi rullar ut AI styrningen.