Malmö - Raymond

Malmö

Raymond erbjuder solceller i Malmö. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hustillverkare, industrier, fastighetsägare och byggbolag att installera solcellsanläggningar. Med solceller kan du halvera din elräkning, tjäna pengar på din överskottsel och –samtidigt öka värdet på din bostad. Du bidrar också till ett grönare och mer hållbart Sverige.

Investerar du i ett batteri kan du också lagra överskottsel. Batteriet laddas under dagens soltimmar. På det sättet kan du använda den lagrade elen på kvällen när det är som dyrast att köpa el. Vi har utvecklat solpaneler anpassade efter det nordiska klimatet. Det innebär att du får den bästa möjliga avkastningen på din anläggning och service direkt av tillverkaren. Raymond hjälper dig med allt från projektering till installation .

 


Lönar det sig att investera i solceller?

Ja, att installera solceller är en lönsam investering. En vanlig anläggning på 10 kWh tar cirka 10 år att betala av. Därefter har du 20 år där du enbart tjänar pengar på din investering. Du bidrar också till att göra Sverige fossilfritt med hjälp av förnybar energi.

Om du kombinerar med ett batteri kan du se till att du enbart betalar för elen när den är som billigast. Du lagrar el under dagen och använder sedan den lagrade elen på kvällen.

 
Kontor Malmö: 
Skeppsgatan 19, 211 11 Malmö

Jag vill veta mer

Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med er GDPR-policy

Vanliga frågor

Vilka specifika branscher och kundgrupper är mest lämpade för att dra nytta av Solid State teknologin?


Solid State-teknologi är särskilt lämplig för elfordonsindustrin, bärbara elektronikprodukter, energilagring i hem och industri, luftfartsindustrin, medicintekniska produkter och IoT-enheter. Dessa branscher kan dra nytta av högre energitäthet, förbättrad säkerhet, längre livslängd och snabbare laddning som Solid State-teknologin erbjuder.

Vilka säkerhetsfunktioner har Solid State batteriet?


Solid State-batterier är säkrare tack vare fasta elektrolyter, som inte är brandfarliga och inte läcker. De har högre termisk stabilitet, vilket minskar risken för överhettning och termisk rusning. De är också mer resistenta mot kortslutningar, stötar och överladdning, vilket bidrar till ökad säkerhet.

Hur kommer Solid State batteriet att påverka energilagring i hem- och industriella miljöer?


Solid State batterier kan revolutionera energilagring i hem och industri genom högre energitäthet, förbättrad säkerhet och längre livslängd. De kan ladda snabbare, är mer termiskt stabila och erbjuder kompaktare design, vilket gör dem idealiska för energilagring med minskad risk för brand eller läckage.

Vad är de huvudsakliga fördelarna med Solid State-batteriet jämfört med konventionella litiumbatterier?


Solid State batterier erbjuder högre energitäthet, förbättrad säkerhet, längre livslängd, snabbare laddning, mindre temperaturkänslighet och kompakt design jämfört med konventionella litiumbatterier. De fasta elektrolyterna minskar risken för brand och läckage.

Vanliga frågor om Solid State-batterier


Här hittar du svar på vanliga frågor om Solid State-batterier, deras fördelar, säkerhetsfunktioner och vilka branscher som kan dra nytta av denna teknik.

Vad är det för skillnad på Semi Solid State och full Solid State?


I full Solid State så är alla delar fasta ämnen, medans i Semi Solid State så är en liten del fortfarande flytande. 

Sök ditt svar

Fler av våra smarta produkter