Raymond Academy Webinar: Byggande för en hållbar framtid: Vinnaren av svenska solenergipriset 2024 - Raymond

Raymond Academy Webinar: Byggande för en hållbar framtid: Vinnaren av svenska solenergipriset 2024

Upptäck hur Raymond och Ivar Kjellberg fastighets AB tillsammans banade vägen för en innovation inom solenergi, som resulterade i vinsten av det svenska solenergipriset 2024! Det prefabricerade solcellstaket Smart Solar Roof på Brämaregårdens förskola i Göteborg.

Vi har det stora nöjet att ha med Peter Versén, förvaltningschef och Andreas Lindal, fastighetsingenjör och ta del av deras kunskap och insikter under projektets gång.  

Vad kan du förvänta dig:

  • Inblick i det prisbelönta projektet ”Brämaregårdens Förskola” och dess banbrytande användning av solenergi för hållbar utveckling.
  • Djupdykning i Smart Solar Roof: Det revolutionära solcellstaket som inte bara genererar energi utan också förbättrar estetiken och funktionaliteten hos byggnader.
  • Exklusiva insikter och lärdomar från Raymond Solar och Ivar Kjellberg själva om deras framgångsresa och nycklarna till att driva innovation inom solenergi

Varmt välkommen!

Om Raymond Solar

Vi är en svensk helhetsleverantör av solcellslösningar för hela landet, inklusive de områden där snölasterna är som högst och saltvattnet slår som hårdast. Några av våra kunder är Wallenstam, Fiskarhedenvillan, Svenska kyrkan och privatpersoner. Vi har installerat cirka 2000 anläggningar runt om i Sverige.

Kontakt

Mattias Hansson

Telefon:

Följ oss gärna i våra sociala kanaler

Fler event från Raymond