Raymond Academy Webinar: Flex och stödtjänster med CheckWatt - Raymond

Raymond Academy Webinar: Flex och stödtjänster med CheckWatt

Bäste solcellsentusiast,

Raymond lanserar nu Raymond Academy som kommer djupdyka inom en rad olika områden kring solenergi, batterilagring och smart laddning. Första webinaret i den här serien kommer ta upp det heta området kring stöd och flextjänster.

Upptäck fördelarna med att investera i flex- och stödtjänster för din energianvändning! Genom RayFlex kan du ta kontroll över din elförbrukning och maximera din ekonomiska vinning. Balansera effektivt din energikonsumtion, dra nytta av flexibla priser och möjligheten att tjäna pengar genom att bidra till elnätets stabilitet. I detta webinariet djupdyker vi inom detta område tillsammans med CheckWatt som, tillsammans med Raymond, är en av pionjärerna inom området.

CheckWatts VD Dan Eric Archer och Raymonds Solars utvecklingschef Mattias Hansson reder ut begrepp och svarar på era frågor. Vill du veta mer eller komma i kontakt med oss, gå in på följande länk https://www.raymondsolar.com/produkte…

Mycket nöje!

Om Raymond Solar

Vi är en svensk helhetsleverantör av solcellslösningar för hela landet, inklusive de områden där snölasterna är som högst och saltvattnet slår som hårdast. Några av våra kunder är Wallenstam, Fiskarhedenvillan, Svenska kyrkan och privatpersoner. Vi har installerat cirka 2000 anläggningar runt om i Sverige.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler

Fler event från Raymond