Raymond vinner Red Herring Global Top 100 med Smart Solar Roof - Raymond

Raymond vinner Red Herring Global Top 100 med Smart Solar Roof

Nu har Red Herring-domarpanelen tillkännagett sina topp 100 globala vinnare, som erkänner de ledande privata företagen från Nordamerika, Europa och Asien. I år blev Raymond vinnaren för sin snabba tillväxt och sitt klassledande solcellstak Smart Solar Roof.
–Att välja de företag med den starkaste potentialen var på intet sätt en liten bedrift i år, säger Alex Vieux, utgivare och VD för Red Herring. –Efter noggrann kontemplation och diskussion minskade vi vår lista från hundratals kandidater från hela världen till de Topp 100 vinnarna. Vi tror att Raymond med det senaste solcellstaket, Smart Solar Roof ™ förkroppsligar visionen, drivkraften och innovationen som definierar en framgångsrik entreprenörssatsning. Raymond borde vara stolt över sin prestation eftersom konkurrensen var mycket stark. Smart Solar Roof har eliminerat de problem som tidigare solcellstak haft med en rad nya innovationer och patent som ger det en världsledande teknisk specifikation. Mattias Hansson, Utvecklingschef hos Raymond är mycket stolt över att Raymond i år hamnade på Red Herrings Global Top 100-lista. –Utnämningen är ännu ett bevis på att vårt solcellstak ses som världsledande säger Mattias. Tidigare i år vann Raymond även Solenergipriset ”Årets anlänggning 2022” med koncepthuset VillaZero som har utvecklats av hustillverkaren Fiskarhedenvillan. –Raymond kommer inom kort att påbörja sin internationella expansion med målsättning av bli världens största tillverkare av solcellstak, avslutar Mattias Hansson. Om Red Herring:
Red Herring utser årligen de 100 hetaste teknikbolagen i världen. Red Herrings topp 100 globala lista har blivit en utmärkelse för att identifiera lovande företag och enastående entreprenörer. Red Herrings redaktörer var bland de första som insåg att företag som Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Skype, Salesforce.com, YouTube och eBay skulle förändra vårt sätt att leva och arbeta. Tusentals av de mest intressanta och innovativa företagen har prytt Topp 100-listan genom åren.

Jag vill veta mer

Befintligt hus

Nyproduktion

Funderar på att bygga ett A-hus

Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med er GDPR-policy

Så gör andra

Intresserad av hur våra lösningar får fart på det svenska näringslivet? Titta gärna på några av våra referensprojekt och se hur vi har hjälpt andra företag och organisationer att effektivisera sin energianvändning och minska koldioxidutsläppen.