Solpaneler - Raymond

Solpaneler

Mer än en traditionell solpanel. Här uppgraderar vi ditt befintliga tak med framtidens energi, med full anpassning till just ditt hus. Resan till en snygg och högfungerande lösning startar med ett hembesök, där vi mäter upp ditt tak och skapar en optimal lösning just för dig. Delar av taket, eller hela taket? Det är upp till dig. Vi ger dig beslutsunderlaget och kalkylen som hjälper dig fatta rätt beslut.

Våra paneler

Raymonds paneler är utvecklade för nordiskt klimat och har bästa hållfasthet för att klara av de snö och vindlaster vi har i vårt land.

Prata med en nörd

Om det någon som förstår sig på allt detta så är det Roland. De frågor du inte hittar svar på hemsidan tar han hand om. Maila eller ring direkt! 

Roland Pihlström

Telefon:

Vanliga frågor

Vilka specifika branscher och kundgrupper är mest lämpade för att dra nytta av Solid State teknologin?


Solid State-teknologi är särskilt lämplig för elfordonsindustrin, bärbara elektronikprodukter, energilagring i hem och industri, luftfartsindustrin, medicintekniska produkter och IoT-enheter. Dessa branscher kan dra nytta av högre energitäthet, förbättrad säkerhet, längre livslängd och snabbare laddning som Solid State-teknologin erbjuder.

Vilka säkerhetsfunktioner har Solid State batteriet?


Solid State-batterier är säkrare tack vare fasta elektrolyter, som inte är brandfarliga och inte läcker. De har högre termisk stabilitet, vilket minskar risken för överhettning och termisk rusning. De är också mer resistenta mot kortslutningar, stötar och överladdning, vilket bidrar till ökad säkerhet.

Hur kommer Solid State batteriet att påverka energilagring i hem- och industriella miljöer?


Solid State batterier kan revolutionera energilagring i hem och industri genom högre energitäthet, förbättrad säkerhet och längre livslängd. De kan ladda snabbare, är mer termiskt stabila och erbjuder kompaktare design, vilket gör dem idealiska för energilagring med minskad risk för brand eller läckage.

Vad är de huvudsakliga fördelarna med Solid State-batteriet jämfört med konventionella litiumbatterier?


Solid State batterier erbjuder högre energitäthet, förbättrad säkerhet, längre livslängd, snabbare laddning, mindre temperaturkänslighet och kompakt design jämfört med konventionella litiumbatterier. De fasta elektrolyterna minskar risken för brand och läckage.

Vanliga frågor om Solid State-batterier


Här hittar du svar på vanliga frågor om Solid State-batterier, deras fördelar, säkerhetsfunktioner och vilka branscher som kan dra nytta av denna teknik.

Vad är det för skillnad på Semi Solid State och full Solid State?


I full Solid State så är alla delar fasta ämnen, medans i Semi Solid State så är en liten del fortfarande flytande. 

Sök ditt svar

Fler av våra smarta produkter