Raymond Academy Webinar Energirådgivarens Guide: Din Väg till Smartare Energiförbrukning - 22 oktober - Raymond

Raymond Academy Webinar Energirådgivarens Guide: Din Väg till Smartare Energiförbrukning – 22 oktober


Datum:

oktober 22, 2024

Tid:

12.00 - 12.45


Vill du minska dina energikostnader och få bättre kontroll över din förbrukning? Välkommen till vårt kostnadsfria webinar med energirådgivaren John Hamnelid! Upptäck hur du som privatpersoner eller företag kan påverka när det kommer till att optimera energianvändningen.

📅 Datum: 22 oktober 
🕐Tid: 12.00 – 12.45

Vad kan du förvänta dig av webinaret?

Energirådgivaren John Hamnelid delar med sig av sina bästa tips och strategier för att hjälpa dig förstå din energiförbrukning och hitta smarta lösningar som passar just dina behov. Under webinaret kommer vi att diskutera:

🔸 Vanliga frågor
Vi tar upp de mest återkommande frågorna som folk har om energiförbrukning, energieffektivitet och hur man kan minska sina kostnader.

🔸 Företagslösningar – Vad händer om jag installerar solceller och batterier?
Utforska vilka effekter investeringar i solceller och energilagring kan ha för ditt företag, och få svar på om det är rätt steg för din verksamhet.

🔸 Praktiska energibesparingstips
Lär dig enkla åtgärder som kan ge stora besparingar både i hemmet och på arbetsplatsen.

Varför delta?

Med stigande energipriser är det viktigare än någonsin att ha kontroll över sin förbrukning. Oavsett om du vill optimera ditt hem, din fastighet eller ditt företag är detta webinaret för dig. John kommer att guida dig genom vad som fungerar bäst för olika typer av energianvändare, så att du kan fatta beslut som både är ekonomiskt och miljömässigt hållbara.

Anmäl dig HÄR

 

Hoppas vi ses där!

Team Raymond

Om Raymond Solar

Vi är en svensk helhetsleverantör av solcellslösningar för hela landet, inklusive de områden där snölasterna är som högst och saltvattnet slår som hårdast. Några av våra kunder är Wallenstam, Fiskarhedenvillan, Svenska kyrkan och privatpersoner. Vi har installerat cirka 2000 anläggningar runt om i Sverige.

Kontakt

Anders E. Eriksson

Telefon:

Följ oss gärna i våra sociala kanaler

Fler event från Raymond