Vad händer om du flyttar? - Raymond

Vad händer om du flyttar?

Om du planerar att flytta från din bostad med solcellsanläggning finns det några viktiga steg att ta innan du flyttar ut:

  1. Uppsägning eller överföring av avtal för solcellsanläggningen: För att underlätta för den nya ägaren behöver du antingen säga upp dina avtal för solcellsanläggningen eller överföra dem till den nya ägaren.
  2. Uppsägning av elhandelsavtal och elnätsabonnemang: Liksom vid flytt från en bostad utan solcellsanläggning är det viktigt att säga upp dina avtal för elhandel och elnätsabonnemang.
  3. Överlämning av dokumentation: För att säkerställa en smidig övergång, se till att överlämna all dokumentation om solcellsanläggningen samt eventuella skötselinstruktioner till den nya ägaren.

Att följa dessa steg kommer att bidra till en problemfri övergång för både dig som säljare och den nya ägaren av fastigheten.

Jag vill veta mer

Befintligt hus

Nyproduktion

Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med er GDPR-policy

Så gör andra

Intresserad av hur våra lösningar får fart på det svenska näringslivet? Titta gärna på några av våra referensprojekt och se hur vi har hjälpt andra företag och organisationer att effektivisera sin energianvändning och minska koldioxidutsläppen.